Nickelallergi

Nickelallergi är väldigt vanligt bland kvinnor och givetvis ligger kvinnor i majoritet när det kommer till smyckes användning, även om vi numer ser att fler och fler män också använder sig av klockor som smycken men även ringar, halsband, armband och örhängen. En rolig utveckling som bidrar till att smyckes industrin kommer att utvecklas och erbjuda ett bredare sortiment för alla intresserade konsumenter.

15 procent av Sveriges alla kvinnor är drabbade av nickelallergi och den bryter oftast ut i samband med att man tar sitt första hål i örat eller på någon annan del av kroppen. Symtomen varierar och är allt ifrån lindriga till väldigt intensiva och ibland smärtsamma. Det är viktigt att man inte utsätter sig själv för nickel om man bär på allergin, det kan i en förlängning leda till oönskade konsekvenser som exempelvis ökad känslighet för viss mat. Att kvinnor i högre grad rent procentuellt drabbas av nickelallergi innebär inte att män inte kan drabbas, däremot har man konstaterat att fler kvinnor generellt kommer i kontakt med nickel som ämne. Kvinnor har i flera generationer varit de främsta smyckes bärarna och rent traditionellt sett så ser man att kvinnor tar hål i öronen i större utsträckning än män och även i yngre åldrar än män generellt.

Idag finns det flera smyckes kedjor som säljer snygga och trendiga smycken i oäkta guld eller silver, smyckena är iögonfallande snygga och trendiga vilket gör det svårt för oss konsumenter att låta bli att köpa dem, trots att vi får besvär av dem. Lider du av nickelallergi så är det viktigt att du ser till att köpa smycken som är i äkta guld eller silver, så att du inte förvärrar din situation. I och med att flera butiker med bredare sortiment numera säljer smycken har givetvis priserna på äkta guld och silver sjunkit, vilket är bra att veta för dig med nickelallergi. Unna dig själv moderna, snygga och trendiga smycken  i äkta guld eller silver hos förslagsvis milasilver.se, här hittar du unika och egen designade smycken till fina priser.

Bortse inte från din överkänslighet gentemot nickel, spara hellre ihop till ett par riktigt fina smycken som du verkligen vill ha. Smycken i äkta guld eller silver är inte bara högkvalitativa utan dem har också en tendens att vara tidlösa, vilket motiverar priserna.

Vill du veta mer om nickelallergi och symtom så kan du surfa in på den informativa sajten eksem.se, där hittar du allt om eksem och behandlingar.

Köp något snyggt till dig själv, det är du värd!