Bra kosttillskott för hud, hår och naglar

Det finns många kosttillskott på marknaden som alla är bra för olika saker. När det kommer till hud, hår och naglar finns det ofta specifika tillskott att välja.

Även om du bara vill ha starkare naglar kan du därför få bättre kvalitet på hår och hud med ett och samma kosttillskott. Beställ på nätet om du vill ha ett stort utbud och ofta till bättre priser än i fysiska butiker.

Ämnen som är bra för hud, hår och naglar

En del vitaminer och mineraler gör under för hud, naglar och hår. Bland annat C-vitamin och vitamin B2 är bra för huden. Zink är ett av de mineral som är bra för hår och naglar. Biotin är också mycket bra för dig som vill ha ett friskare hår. Det är ett B-vitamin som aktiverar cellerna i hårsäckarna så att de producerar mer keratin.

Selen är en annan ingrediens som kan finnas i kosttillskott som är bra för hår och naglar. Det bidrar till att bibehålla normalt hår och naglar, samtidigt som det ger cellerna ett skydd mot oxidativ stress. Vanligtvis kan du hitta kosttillskott som innehåller alla de här ämnena så att det räcker med en eller två tabletter om dagen.