Ta hand om dina fötter

Fötterna är det som bär upp oss hela dagarna och de förtjänar därför den allra bästa omvårdnaden. Du kan ta hand om dina fötter på flera sätt. Ett välgörande fotbad är ett utmärkt sätt att slappna av och få fötterna att må bra efter en lång arbetsdag.

Särskilt om du spenderar mycket av arbetsdagarna stående eller om du går långt. På CDON finns en mängd produkter som är gjorda för fötter. Här finns allt från elektriska fotbad och mjukgörande krämer.

Gör egna välgörande produkter för fötterna

Även om det finns många produkter på marknaden som kan göra fötterna mjuka, väldoftande och fina kan det finnas olika anledningar till att du hellre gör dina egna fotvårdsprodukter. Det kan vara av ekonomiska skäl eller för att du vill vara säker på vad din kräm innehåller.

En vårdande fotkräm du kan göra på egen hand består av avokadoolja, jojobaolja, kokosolja, bivax, rosmarinhydrolat, eterisk olja med doft av lavendel och pepparmynta. Den här krämen har lugnande och återfuktande egenskaper samtidigt som den doftar väldigt gott.

För ett ekologiskt alternativ kan du blanda ekologiskt sheasmör, jojobaolja och avokadoolja med naturligt E-vitamin. Även den här fotkrämen är bra mot torra, trötta fötter och du kan med fördel använda den varje dag.