Måsten i mannens garderob

En mans garderob är oftast lite tunnare än kvinnans, de tycker inte alltid att det är lika roligt som kvinnan att köpa kläder och herravdelningen ligger generellt en prisklass högre. Det är dyrare med herrmode eftersom herrar inte shoppar så mycket, och herrar börjar inte shoppa mer eftersom det kostar dem mer. Det är lite av en ond cirkel som leder till att mannen har en mindre garderob. Men det betyder att varje plagg är viktigt och de behöver bli rätt. Ta en titt i garderoben och se om den innehåller alla dessa delar, annars är det dags att ge sig ut och shoppa!

  • Kostymen: en snygg kostym som passar din egen figur är det bästa en man kan ha i garderoben. Kostymen passar till företaget, begravningar, bröllop, fina middagar och jobbintervjuer. Du byter skepnad på samma kostym genom att byta skjorta.
  • Accessoarer: marknaden för slipsar, flugor, manschettknappar och hängslen är större än någonsin. Företag som Scottsberry har stort utbud av alla plus mycket mer. En kostym kan som sagt förändras av en skjorta men det går att göra samma sak med en annan slips eller ett par hängslen.
  • Tröjor: du borde ha några lediga t-shirts i mörka och ljusa färger, tröjor med tryck för lediga utekvällar och några tjocktröjor till vintern och kyliga kvällar. Så klart behöver du några skjortor också, i olika färger.
  • Byxor: ett eller två par jeans kommer man långt med, såvida du inte har några fläckar behöver jeans bara vädras. Ett par mjukisbyxor och chinos är också på sin plats.