Vackrare hår med förlängningar

vackert långt hår

Precis som många kämpar med huden varje dag är vackert hår är något de allra flesta nästan dagligen arbetar med, oftast genom en mängd olika hårvårdsprodukter. Tyvärr är dock sanningen att det finns inga hårvårdsprodukter som kan få ditt hår att bli magiskt mycket starkare, tätare, längre eller tjockare, även om de kan vara en hjälp på vägen. Det finns dock något som kan lösa problemen, hårförlängningar.

Hårförlängningar är något som har blivit väldigt populärt på senare tiden och det finns idag många olika leverantörer, kvaliteter och fästmetoder på marknaden. Vilken metod bör man då välja?

Detta beror givetvis på om du vill ha en tillfällig förlängning eller om du vill ha en mer permanent lösning som sitter i några månader åt gången. Några olika metoder för hårförlängning, så kallade extensions är Clips som, precis som det låter, man själv snabbt kan fästa och ta bort om man vill ha en tillfällig lösning inför en utekväll eller om man gillar att variera sin frisyr till vardags. En annan modell om man vill att håret ska sitta längre är tape on extensions, micro ring extensions och hårträns som också passar bra på olika hårkvaliteér och vilket behov man har. En mer permanent metod är bland annat Keratin extensions som vi berättar mer om här nedan. Det finns också ett stort utbud av olika färger på förlängningarna så att de ska passa så bra som möjligt.

sh_hair_coloring_black_

Vissa av metoderna som finns på marknaden har visat sig kunna slita på håret så mycket att det till slut går av helt och hållet. Som tur var finns det även bra alternativ. Pozehair.se är en löshårsleverantörer som tar väldigt hårt på säkerheten och arbetar främst med den metod som ger absolut bäst och säkrast resultat. Metoden kallas keratinfästen och fungerar ungefär som en smältbart lim som man använder för att fästa fast det lösa håret i sitt eget. Det kan vara lite krångligt att göra det själv men tillsammans med en kompis så kan man med lite tålamod nå ett riktigt bra resultat. Poze hair extensions anordnar till och med utbildningar i ämnet där man förutom en stor mängd kunskap även får allt man behöver för att börja göra hårförlängningarna själv.

En annan sak man bör tänka igenom när man börjar med hårförläningar är vilken kvalitet man skall ha på håret. Förutom den grundläggande skillnaden mellan syntetiskt och äkta hår så finns det även stora skillnader mellan de olika typerna av äkta hår. De lite billigare varianterna av äkta hår är ofta gjort av hår som man har behövt använda mycket kemikalier på för att få det tillräckligt mjukt och i rätt färg. Detta gör att håret lättare blir slitet och inte håller riktigt lika länge.